Weyergans High Care
 

Lichaamsbehandelingen

 
sfeer6.jpg

Lichaamsmassage

Last van stress, spanning, moeheid, spierpijn of ben je gewoon eens toe aan een heerlijke rustige ontspannende lichaamsmassage? Laat je zelf eens verwennen en kom even lekker tot rust.

 
Mechanische bindweefselmassage

Mechanische Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een aangename massage waarbij een apparaat wordt gebruikt dat de huid omhoog zuigt en gelijktijdig op- en afrolt. Dit zorgt voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie. Vetophopingen nemen hierdoor af en de huid krijgt zijn elasticiteit weer terug. Doordat de circulatie wordt hersteld kunnen ook andere klachten verdwijnen, zoals obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten.
Bindweefselmassage is dé aangewezen behandelmethode bij:
• Cellulite - sinaasappelhuid • Rijbroek • Lokale vetophopingen • Voor- en nabehandeling bij liposuctie en liposculptuur • Zware vermoeide benen en opgezette voeten • Huidveroudering • Na zwangerschap (after-baby behandeling) • Centimeterverlies • Ter ondersteuning van een dieet
Bindweefselmassage is een degelijk onderbouwde methode die ook in wetenschappelijke studies aan zeer grote Amerikaanse en Europese universiteiten bewezen heeft effectief te zijn in de strijd tegen cellulite.

 
BODY_WRAPPING.png

Bodywrapping

Om te beginnen wordt de huid met Zimtcrème ingesmeerd. Deze crème verbetert het huidbeeld igv cellulite. De crème bevat oliën met sterk ontslakkende eigenschappen. De huid wordt gladder en fijner. Na het opbrengen wordt de huid warm en kan rood worden. Dit is een teken dat de oliën in de crème aan het werk zijn. Er ontstaat dan extra vetverbranding. Vervolgens wordt het lichaam ingewikkeld met een speciale folie. De druk die wordt uitgeoefend door de folie opent de lymfebanen zodat de slakkenstoffen en gifstoffen afgevoerd kunnen worden. De huid wordt gladder en steviger en de doorbloeding verbetert. De behandeling resulteert uiteindelijk in minder centimeters en een kleinere confectiemaat.

 
spm.jpg

SPM-Behandeling

SPM staat op zijn Duits voor Saugpumpenmassage. Of te wel een massage met behulp van zuigertjes. Als de huid moe, rimpelig en slap is geworden dan knapt SPM ze weer op. Deze methode is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar ook voor de borsten, de billen, de benen en de buik. De behandeling is ook zeer geschikt als behandeling van zwangerschapsstrepen, voor het verstevigen van de slappe huid en voor het afbouwen van vet in probleemgebieden. Door de massage krijgen de cellen meer bloed, meer zuurstof en voedingsstoffen. Dit alles verhoogt de celdeling. Het resultaat is een rose, gezonde en gladde huid van binnenuit.

 
Sono-Styler-Ultrasound-Sonophoresis-4861_image.jpg

Sono-Behandeling

De sono-behandeling werkt met ultrasone trillingen. De stofwisseling wordt geactiveerd en slakkenstoffen worden beter afgevoerd. Aangezien slakkenstoffen vocht aan de huid onttrekken kunnen de cellen na de behandeling weer veel meer vocht opnemen. De huidstruktuur wordt veel jonger. De huid wordt glad en verstevigd zich. Bij acne is deze behandeling zeer aan te bevelen. Het succes van deze behandeling wordt nog eens extra ondersteund door het insluizen van een speciale verzorgingsgel. Door de betere afvoer van slakkenstoffen is de behandeling ook zeer geschikt tegen cellulite. De behandeling is geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam. Zo kan ook de rijbroek door deze behandeling worden aangepakt.

 
pro3son.jpg

Pro3son

De enige vorm van meso-therapie (het inbrengen van werkzame bestandelen dóór de huid heen) die géén gebruik maakt van electriciteit. Dat betekent dan ook: Géén pijn, géén schokken, géén hitte, géén prikkelen, enz.. Deze methode om produkten door de huid heen te sluizen maakt gebruik van: -Geluidsgolven, hoog/midden -Ozon -Infrarood licht -Lasertechniek -Speciale hoogwaardige produkten Deze vorm van Meso-therapie is te gebruiken voor de behandeling van:

 • Huidverjonging, verbetering en versteviging
 • Acné
 • Vlekken
 • Cellulite 
 • Vetvermindering 
 • Hydratatie
 • Circulatie
 • Verder ook voor vermindering van zwangerschapsstriemen en littekens

Deze behandeling werkt alleen in kuurvorm en kan ook samen met de ProWave Ice in een kuur worden genomen.

 
prowace ice.jpg

ProwaveIce

Een rimpelloos bestaan! Dan kan nu met de Pro Wave Ice! De Pro Wave Ice behandeling is één van de nieuwste, niet-operatieve behandelingen in Nederland en is geschikt voor alle huidtypen. Het is klinisch bewezen, dat deze methode de huid strakker trekt waardoor een liftend effect ontstaat, de rimpels in het gezicht gladder maakt en de contouren herstelt. De behandeling geeft geen littekens en zorgt voor een natuurlijke en gezonde collageenvorming. De voordelen:

 • geheel pijnloos en geen herstelperiode nodig
 • geen narcose, operatie of injecties
 • wetenschappelijk bewezen

Gemiddeld 6-8 behandelingen nodig.

Body Lifting:

 • bij verslapping van de huid, armen, benen en buik
 • voor verbetering van de huid, aanpakken van zwangerschapsstriemen
 • voor behandeling van cellulite

Face Lifting:

 • gezicht, hals en decollité
 • antirimpel en liftend effect
 • algehele verjonging van de huid

FACE- EN BODYLIFTING ZONDER OPERATIE; MOOI ZONDER SNIJDEN? HET BESTAAT!

 
haar-reductie-2-184x300.jpg

Haar verwijderen

Voor het verwijderen van gezichtshaar maken wij gebruik van harsen en epileren. Voor het verwijderen van lichaamsbeharing maken wij gebruik van harsen.

 
hot-stone-massage.jpg

Hotstone massage

Een Hotstonemassage is zoals het woord al zegt een massage met "hete" stenen. Hete stenen moet u feitelijk lezen als warme stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt om en nabij de 45 graden. Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden wordt een heater gebruikt, de stenen liggen daarbij in het water. De Hotstonemassage wordt over het algemeen gegeven met afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De grootte van de stenen varieert van 2 centimeter tot 12 centimeter. De Hotstonemassage is met name geschikt voor of bij: - spanningen - stress (maar zeker niet bij Burnout) - spierproblemen - fibromyalgie (therapeutische behandeling aangeraden) - gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose (mits niet ontstoken) - spijsverteringsproblemen (therapeutische behandeling aangeraden) - slechte doorbloeding Maar ook "natuurlijk bovenal" voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad van een Hotstonemassage.