Weyergans High Care
 

Gezichtsbehandelingen

 
gezichtsbehandeling bij Weyergans High Care Venlo

Basis Gezichtsbehandeling

Bij een basis-gezichtsbehandeling wordt allereerst de huid gereinigd, daarna volgt de huidanalyse, epileren, een peeling, eventuele huidonzuiverheden worden verwijderd, masker en dan wordt de behandeling afgesloten met een dag- of nachtverzorging.

 

 

 
Klassieke gezichtsbehandeling bij Weyergans High Care Venlo

Klassieke Gezichtsbehandeling

Bij een klassieke gezichtsbehandeling wordt allereerst de huid gereinigd, daarna volgt de huidanalyse, epileren, een peeling, een vapozone-behandeling waardoor de poriën goed geopend worden, eventuele huidonzuiverheden worden verwijderd, dan volgt een heerlijke gezichtsmassage, een masker en dan wordt de behandeling afgesloten met een dag- of nachtverzorging.

 
Huidverjonging middels VDF-beh. bij Weyergans High Care Venlo

VDF-Behandeling

Deze behandeling, met als doel huidverjonging, bestaat uit 3 stappen. Stap 1: Dermabrasie. In dit deel van de behandeling worden de dode huidcellen d.m.v.een diamantkop verwijderd. Na dermabrasie is de huid beter in staat stoffen op te nemen. Stap 2: Radiofrequentie. In het tweede deel van de behandeling worden werkzame stoffen middels radiofrequentie door de huid heen gesluist. Hierdoor worden rimpels minder diep, de huid wordt gladder en de huidstructuur verbetert enorm. Het is een zéér aangename warme behandeling. Stap 3: Vacuümzuigbehandeling. In het laatste deel van de behandeling worden de afvalstoffen afgevoerd over de lymfe door de vacuümzuigmethode. Door deze techniek word de huid gelift, strakker, gladder en worden de rimpels minder zichtbaar. Het is een behandeling die als zéér aangenaam wordt ervaren en een verbluffend resultaat oplevert.

 
zuivere zuurstof zorgt voor huidverjonging bij Weyergans High Care Venlo

Zuurstofkap Dermio Top Head

Zuivere zuurstof, geladen met negatieve ionen, wordt d.m.v.de speciale TOP HEAD over uw gezicht geleid. De negatieve ionen dringen als een electrisch stroompje door de huid heen. De werking hiervan is:

 • De huidcellen krijgen meer energie, een snellere celdeling, versterking van de huidcellen, hierdoor huidverbetering waardoor er huidverjonging ontstaat.
 • Biochemische neutralisering van zuur/basischverhouding van het weefselvocht van gezicht, hals en decolleté, waardoor er collageensynthese plaatsvindt, meer bindweefsel wordt gevormd, waardoor de huid steviger en elastischer wordt.
 • Door inademing meer energie, vitaliteit en stofwisseling.
 
Micro-Needling zorgt voor huidverbetering en -verjonging bij Weyergans HIgh Care Venlo

MicroNeedling

De naaldjes van de ‘Medik8 Titanium Dermaroller’ maken talloze minuscule gaatjes in de lederhuid. Als gevolg van deze kleine verwondingen worden groeifactoren afgegeven die de aanmaak van nieuw collageen en elastine stimuleren. Waar andere resurfacing-technieken de gezonde opperhuid verwijderen om de lederhuid te stimuleren, laten de naaldjes van de Medik8 Titanium Dermaroller de opperhuid intact, waardoor de genezingstijd kort is en patiënten veel minder pijn hebben. Er worden snel blijvende resultaten geboekt. Met Skin Needling worden vergelijkbare resultaten behaald als met laser-resurfacing, Fraxel®-laserbehandelingen en chemische peelings, maar dan wel tegen aanzienlijk lagere kosten en met een minimale of helemaal geen herstelperiode.

 
Zuigpompmassage zorgt voor een gezonde en gladde huid

SPM-Behandeling

SPM staat op zijn Duits voor Saugpumpenmassage. Of te wel een massage met behulp van zuigertjes. Als de huid moe, rimpelig en slap is geworden dan knapt SPM ze weer op. Deze methode is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar ook voor de borsten, de billen, de benen en de buik. De behandeling is ook zeer geschikt als behandeling van zwangerschapsstrepen, voor het verstevigen van de slappe huid en voor het afbouwen van vet in probleemgebieden. Door de massage krijgen de cellen meer bloed, meer zuurstof en voedingsstoffen. Dit alles verhoogt de celdeling. Het resultaat is een rose, gezonde en gladde huid van binnenuit.

 
Oxyderma Zuurstoftherapie bij Weyergans High Care Venlo

Oxyderma Zuurstoftherapie

Deze behandeling is het ware geheim van filmsterren. De Oxyderma is een geavanceerd apparaat dat op basis van zuivere zuurstof de huid verjongt. Om te beginnen wordt er 94% zuivere zuurstof op de huid gespoten. Hierdoor openen de poriën zich zodat de speciale cocktail met hoge druk diep de huid kan worden ingesluist. Alle huidfunkties worden geoptimaliseerd:

 • De doorbloeding wordt verbeterd
 • De huid wordt stralender
 • De vochtbalans wordt hersteld
 • De huidelasticiteit verbetert
 • Er vindt celvernieuwing plaats De huid ziet er onmiddellijk veel beter, strakker en gladder uit.
 
sono-behandeling bij Weyergans High Care Venlo

Sono-Behandeling

De sono-behandeling werkt met ultrasone trillingen. De stofwisseling wordt geactiveerd en slakkenstoffen worden beter afgevoerd. Aangezien slakkenstoffen vocht aan de huid onttrekken kunnen de cellen na de behandeling weer veel meer vocht opnemen. De huidstruktuur wordt veel jonger. De huid wordt glad en verstevigt zich. Bij acne is deze behandeling zeer aan te bevelen. Het succes van deze behandeling wordt nog eens extra ondersteund door het insluizen van een speciale verzorgingsgel. Door de betere afvoer van slakkenstoffen is de behandeling ook zeer geschikt tegen cellulite. De behandeling is geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam. Zo kan ook de rijbroek door deze behandeling worden aangepakt.

 
ridustar

Ridustar-Behandeling

Deze methode pakt de rimpels en de littekenrandjes aan dmv stroomstootjes. De stroomstootjes worden aan de huid doorgegeven door zelfklevende elektroden of door hele dunne naaldjes. Aangezien er bij deze behandeling geen gels of ampullen in de huid worden gesluist is een allergische reactie uitgesloten. Het gezicht wordt frisser en jonger. De rimpels vlakken af en de littekenranden worden kleiner.

 
meso-therapie

Meso-Therapie

Met deze behandeling wordt middels electroporese hooggeconcentreerde serums zonder injecties of operatie diep in de huid gesluist. Voor deze behandeling zijn de volgende cocktails in te sluizen:

 • Amino-cocktail voor huidopbouw en voor verdichting van de huidcellen bij vroegtijdige huidveroudering.
 • Hyaluronzuur tegen rimpels, als moisturising en voor meer elasticiteit.
 • Collageen voor verbetering van het huidbeeld, tegen rimpels en oogzakken. Tevens als moisturising en meer elasticiteit.
 • Carnitine voor het verbeteren van het huidbeeld, de huid wordt gladder, ook als anti-cellulite op het lichaam te gebruiken.
 
prowace ice

ProwaveIce

Een rimpelloos bestaan! Dan kan nu met de Pro Wave Ice! De Pro Wave Ice behandeling is één van de nieuwste, niet-operatieve behandelingen in Nederland en is geschikt voor alle huidtypen. Het is klinisch bewezen, dat deze methode de huid strakker trekt waardoor een liftend effect ontstaat, de rimpels in het gezicht gladder maakt en de contouren herstelt. De behandeling geeft geen littekens en zorgt voor een natuurlijke en gezonde collageenvorming. De voordelen:

 • geheel pijnloos en geen herstelperiode nodig
 • geen narcose, operatie of injecties
 • wetenschappelijk bewezen

Gemiddeld 6-8 behandelingen nodig.

Body Lifting:

 • bij verslapping van de huid, armen, benen en buik
 • voor verbetering van de huid, aanpakken van zwangerschapsstriemen
 • voor behandeling van cellulite

Face Lifting:

 • gezicht, hals en decollité
 • antirimpel en liftend effect
 • algehele verjonging van de huid

FACE- EN BODYLIFTING ZONDER OPERATIE; MOOI ZONDER SNIJDEN? HET BESTAAT!

 
een vorm van Meso-therapie door o.a. geluidsgolven; Dus pijnloos!

Pro3son

De enige vorm van meso-therapie (het inbrengen van werkzame bestandelen dóór de huid heen) die géén gebruik maakt van electriciteit. Dat betekent dan ook: Géén pijn, géén schokken, géén hitte, géén prikkelen, enz.. Deze methode om produkten door de huid heen te sluizen maakt gebruik van: -Geluidsgolven, hoog/midden -Ozon -Infrarood licht -Lasertechniek -Speciale hoogwaardige produkten Deze vorm van Meso-therapie is te gebruiken voor de behandeling van:

 • Huidverjonging, verbetering en versteviging
 • Acné
 • Vlekken
 • Cellulite 
 • Vetvermindering 
 • Hydratatie
 • Circulatie
 • Verder ook voor vermindering van zwangerschapsstriemen en littekens

Deze behandeling werkt alleen in kuurvorm en kan ook samen met de ProWave Ice in een kuur worden genomen.

 
Beautifull lips.jpg

Beautiful Lips

U kunt nu in 5 minuten duidelijk zichtbaar vollere lippen hebben zonder injectables! Na een gedegen reiniging brengen we hyaluronzuur op uw lippen aan. Daarna worden uw lippen met koud licht behandeld. Het resultaat zijn mooie volle lippen.

 
haar-reductie-2-184x300.jpg

Haar verwijderen

Voor het verwijderen van gezichtshaar maken wij gebruik van harsen en epileren. Voor het verwijderen van lichaamsbeharing maken wij gebruik van harsen.