Weyergans High Care
 

Speciale Lichaamsbehandelingen

 
vacuümtherapie in onze Vacustyler

Vacustyler

Deze methode is gebaseerd op onderdrukgolven en komt uit de ruimtevaarttechniek. Een astronaut kan niet zonder deze behandeling. Omdat de zwaartekracht ontbreekt is namelijk het hart te zwak om de benen voldoende van bloed te voorzien. De onderdrukbehandeling fungeert dan als het ware als een tweede hart. De vacustyler helpt door middel van onderdruk om zuurstofrijk bloed naar de voeten en benen te stuwen en verbruikt bloed terug te pompen. Een aangenaam neveneffekt is dat de slakkenstoffen (een stof uit de cellulite) worden afgescheiden. Benen en voeten voelen lichter aan. De huid wordt gladder. De methode is bijzonder aan te bevelen bij cellulite, zwak bindweefsel, lokale vetopeenhopingen, spinnetjes, spataderen en doorbloedingsproblemen. Open wonden bij suikerpatiënten genezen door deze behandeling wonderbaarlijk goed. Ook voor hardlopers is deze behandeling bijzonder aan te bevelen.

 
mechanische lymfedrainage bij Weyergans High Care Venlo

Slidestyler

Heeft u last van opgezwollen benen, dan zorgt onze Slidestyler® voor een mechanische lymfedrainage waardoor vermoeide opgezwollen benen, zwakke bloedvaten en cellulite op milde wijze worden aangepakt.

 
Medisch massagebed bij Weyergans High Care Venlo

Medy Jet Massagebed

De Medy Jet is een gecertificeerd massagebed. U ligt gekleed op een flexibel bed dat het warme water van de Medy Jet afdekt. U zweeft zacht op 330 liter water. Computergestuurde waterstralen masseren het lichaam: V-vormig, cirkerlvormig of specifieke gebieden. U kunt kiezen voor een sterke massage of een lichte verwenbehandeling. De massage kan gericht worden op het bovenlichaam, het onderlichaam, de onderrug, de schouders of het hele lichaam. 

De Medy Jet helpt:

  • de doorbloeding te verbeteren
  • de stofwisseling te stimuleren
  • het lymfesysteem te activeren
  • spierpijn en verkrampingen op te lossen
  • bindweefsel te verstevigen
  • je te ontspannen bij bv oververmoeidheid
  • bij rugpijn
  • bij overbelasting en stress